• Denne begivenhed er allerede afholdt.

HØST- og JUBILÆUM fest

26. oktober 2019 @ 13:00 - 19:00

Du er inviteret!!!

Kom til fest i Beboerhuset, vi garanterer godt selskab, stor vildsgryde med mos, salat og lækkert tilbehør. Vi sørger for hvid- og rødvin, ligesom kolde vand og øl alle kan købes til “gode priser”.

40 år for ”stiftelsen af Beboerforeningen”

25 år siden ”brugen af Beboerhuset”

10 år for ”overtagelse af Beboerhuset”

Der er åbent hus og alle er velkomne, dog er det nødvendigt med tilmelding til spisning.

på mailadresse kontakt@tranekaerbeboerforening.dk

SENEST FREDAG DEN 18. OKTOBER

kl. 13:30 Velkomst

Vi bydes velkommen og ønskes tillykke med dagen, samtidig præsenteres maden, kokkene og musikken samt evt. særlige gæster/repræsentanter og i øvrigt alle bidragsydere.

ca. kl. 14.00 VILDT GRYDE og Live hygge musik

Værsgo og gå ombord i gryden, spis alt du kan! Umiddelbart efter, eller måske undervejs når vi har tygget af munden, vil vores lokale husorkester spiller live musik “på scenen” i Beboerhuset.

• Det er nødvendigt, at tilmelde sig det antal personer der ønsker spisning. Maden er gratis.
  • Vi tilbyder også drikkevarer som øl og vin til 10 DKK pr. enhed/ special øl 20 DKK pr. stk.
  • Alt service, bestik, glas mm. er der sørget for … du skal bare medbringe godt humør.

ca. kl. 16:00 Kaffe og kagebord

Kaffe og kage runder dagens lækkerier af, nyd den hjemmeplukkede og -bagt gammeldaws Æblekage

ca kl. 17:00 Live musik og fri fest

Intet mindre end vores lokale husorkester spiller 2. session live musik og runder dagen af med stil …