> Begivenheder

Drejebogen indeholder og beskriver anbefalinger for de aktiviteter der som bør planlægges. Fordelen ved denne drejebog er, at alle personer på et madhold får et fælles overblik over de emner som skal tages hensyn til, inkl. evt. forhold der pr. tradition, administration og/eller regler der skal følges. Fokus er på, at skabe positiv fællesskab og sociale relationer, både for den enkelte og på tværs af foreningens medlemmer – to ting, som er vores værdier og gå hånd i hånd. Tak!

Du får en praktisk guide i punktform der understøtter et forholdsvis enkel forløb. Den opremser tjekpunkter og hjælper til at komme i gang, gennemføre samt afslutte aktiviteten ‘Fællesspisning’ på en systematisk måde.

Drejebog

Plus ‘+’ ikonet til højre, folder teksten ud i hvert punkt.

Drejebog vedr. fællesspisning henvender sig til de medlemmer der har meldt sig til, at lave mad til en i beboerforeningen møder hvor vi spiser sammen. Drejebogen gennemgår punkter for planlægning, økonomi, invitation, tilmelding, tilberedning og køkken samt øvrige faciliteter. Sidste punkt vedr. rengøring samt koordinering efter arrangementet.

Fælles sange udvælges

Adgang til beboerhuset

Hvad hvis det ikke virker

Ansvar

Borddækning og pynt

Brug af medieudstyr

Rengøring

Lukke beboerhuset

Afslutte økonomi

Fællesspisning i beboerhuset er en absolut fast del af vores sociale aktiviteter, ‘Gourmet’ som det også går under og som afholdes min. 5 gange i vinterhalvåret, den 6. gang er som oftest Restaurant Generalen ved Tranekær Slot der inviterer til en hyggelig aften.

Det er op til det enkelte medlem, at melde sig til et madhold, hvilket betyder man er en del af de der står for planlægning, indkøb og tilberedning af aftenens menu. Det er frit hvad holdet laver, om det er økologisk, lokalt, hjemmedyrket/-brygget eller ej, vi har fået både gule ærter med flæsk, citron kylling, oksesteg, salater, vegetar menu osv. osv.

Der er en fast beløbsramme pr. person (50 DKK), hvilket har vist sig at være en god ide samt passende, så længe der prioriteres og vælges bevist ind i menuen.