Warning: kc_action_the_post(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/c/2/c/tranekaerbeboerforening.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 305
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Alle aktiviteter i bero

januar 10, kl. 8:00 - februar 27, kl. 17:00

Kære alle,
Vi finder det mest forsvarligt, at udskyde alle kommende arrangementer i beboerforeningen grundet Corona smitterisiko.

På trods af de fleste medlemmer alle sandsynligvis er vaccineret, samt vi bor i et område af Danmark med lav smitte, da mener vi, at skal vi fortsat bevare vores Sogns lave smittetal, da skubber/aflyser vi alle arrangementer til og med februar (lige efter vinterferien).

Det er koncert med Cinnabar Skies, Pilates, Fællesspisninger m.fl., alle med tanke på forsamling og dermed risiko for smittespredning. Vi vurderer ligeledes, det måske i det hele taget ikke er det værd pga. manglende deltagelse – altså medlemmer vurderer selv det vil være en risiko at deltage, og bliver derfor hjemme. Håber ikke vi tager fejl.

En stor del af beslutninger er også en venlig hensyntagen til evt. sårbare personer, der i god tro søger fællesskabet, men potentielt kan blive smittet af en person der lige har været en smut i Odense, København, handlet i Rudkøbing eller udenlands osv. osv.

Vi vender tilbage med besked om hvornår og med hvilken aktiviteter, vi åbner huset igen.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Detaljer

Start:
januar 10, kl. 8:00
Slut:
februar 27, kl. 17:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Beboerhuset
Stengadevej 2a
Tranekær, 5953 Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.