Warning: kc_action_the_post(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/c/2/c/tranekaerbeboerforening.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 305
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Food pairing: Vin

4. februar 2022 @ 18:30 - 22:00

Gratis

Grundprincippet for food pairing eller ‘smagsmatch’ er, at jo flere fælles smagskomponenter der er i forskellige føde- og drikkevarer, jo bedre vil de sandsynligvis smage sammen. Når det kommer til mad- og vin, er det god viden, hvilken vin der forstærker hvilken smag af maden, og omvendt. Vi starter med nogle grundprincipper til at parre mad og vin. Det er meningen med arrangementet hen over flere sessioner, at du får nogle råd om, hvilke råvarer og retter som passer til hvilke vine, øl og evt. spiritus.

Der vil være smagninger af råvarer, parret med drikkevarer samt opfordring til bred dialog om vores ‘helt sikkert’ forskellige oplevelser. Det er Søren Valentin Christensen fra Tranekær, der denne gang gør sit bedste for at matche ‘mad med vin’.

  • Der vil være brød, små anretninger og smagninger. Det er ikke aftensmad, men du skal heller ikke være mæt når vi starter.
  • Det er vigtigt, at du som deltager ikke stille dig spørgsmålet om du kan lide det du får, eller ej, men om det passer sammen. Faktisk er hele ideen at få forskellige smage til løfte hinanden, så det du ikke kan lide, nu måske bliver en anden oplevelse. Krydser fingre!
  • Vi skal være min. 10 og max. 20 personer. Forudbetaling returneres selvfølgelig i tilfælde arrangementet aflyses.
  • Der er betragtelige omkostninger i indkøb, hvorfor arrangementer har en lidt stejl pris. Vi deler slatterne bagefter 🙂

 

Der er tilmelding og forudbetaling senest d. søndag d. 30. JANUAR 2022

soren_valentin@hotmail.com  /  MobilePay: 31 45 46 03

[rtec-registration-form]

 

 

Detaljer

Dato:
4. februar 2022
Tidspunkt:
18:30 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Søren Valentin Christensen
E-mail:
soren_valentin@hotmail.com

Sted

Beboerhuset
Stengadevej 2a
Tranekær, 5953 Danmark