Warning: kc_action_the_post(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/c/2/c/tranekaerbeboerforening.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 309
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Food pairing: Vin

maj 17, kl. 18:30 - 22:00

Grundprincippet for food pairing eller 'smagsmatch' er, at jo flere fælles smagskomponenter der er i forskellige føde- og drikkevarer, jo bedre vil de sandsynligvis smage sammen. Når det kommer til mad- og vin, er det god viden, hvilken vin der forstærker hvilken smag af maden, og omvendt. Vi starter med nogle grundprincipper til at parre mad og vin. Det er meningen med arrangementet hen over flere sessioner, at du får nogle råd om, hvilke råvarer og retter som passer til hvilke vine, øl og evt. spiritus.

Der vil være smagninger af råvarer, parret med drikkevarer samt opfordring til bred dialog om vores 'helt sikkert' forskellige oplevelser. Det er Søren Valentin Christensen, Tranekær, der vil gøre sit bedste for at matche 'mad med vin'.

Pris er 200,00 Dkr. pr. person

Der er tilmelding via forudbetaling senest d. fredag d. 13. maj 2022

MobilePay: 31 45 46 03 (inkl. navn og antal)


(Forudbetaling returneres selvfølgelig i tilfældet arrangementet aflyses.)

 

Der vil være brød, små anretninger og smagninger. Det er ikke aftensmad, men du skal heller ikke være mæt når vi starter.

Det er vigtigt, at du som deltager ikke stille dig selv spørgsmålet om du kan lide en smag, eller ej, men mere om smage passer sammen. Faktisk er hele ideen, at få forskellige smage til og løfte hinanden, så det du måske ikke kan lide, måske bliver en anden oplevelse. Krydser fingre!

Der er betragtelige omkostninger i indkøb, hvorfor arrangementer har en lidt stejl pris samt forudbetaling. Vi deler slatterne bagefter 🙂

Detaljer

Dato:
maj 17
Tidspunkt:
18:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Søren Valentin Christensen
E-mail:
soren_valentin@hotmail.com

Sted

Beboerhuset
Stengadevej 2a
Tranekær, 5953 Danmark