Arbejdsdag i TICKON

Tranekær Slotspark Tranekær Slot, Tranekær, Langeland

Nedenstående fra medlemsmail rundsendt d. 13.03.2022 af Kim Heinrich:   Kære TICKON-venner Da der i øjeblikket  trækker tunge skyer op over Europa, er der en særlig grund til at nyde nuet og foråret, fuglesang, vækster, der spirer, klar luft og den friske vind, vi forbinder med foråret. Og hvorfor ikke nyde det i fællesskab? TICKON'sContinue reading "Arbejdsdag i TICKON"

FÆLLESSPISNING Marts (01.04.2022) – Forårsfest

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kokke er Jens og Karin, Phillip og Susanne samt Søren V. MENU Det bliver Indisk, det bliver små anretninger af Chutney, vegetar snacks af Kikærter, Rødbede og Græskar, flankeret af mynte yoghurt. Hovedretten er krydret Kyllingelår med Dal (linse curry) og raita. Alt sammen med masser af ris, brød og frisk koriander. Vi runder afContinue reading "FÆLLESSPISNING Marts (01.04.2022) – Forårsfest"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Beboerhuset er udlejet til privat arrangement.

KONCERT med Cinnabar Skies

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kom til super lokal koncert i Beboerhuset med trioen Cinnabar Skies som opfører deres finurlige og tænksomme sange. En trio bestående Henni Starup, sang og klassisk guitar, Greg Harrison, recitation og perkussion og Leif Kjøl, el-og /akustisk guitar. Et underligt mix, men ikke desto mindre formår de at få det til og fungere! Musikken i sigContinue reading "KONCERT med Cinnabar Skies"

FÆLLESSPISNING April (26.04.2022)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kokke er Ellen, Axel og Bibi og Sivert samt Kay. MENU Panerede nakkekoteletter på bund af rodfrugter   Blommmegrød med piskefløde/mælk   Kaffe eller te   ----------------------------------------------------------- KR. 70 pr. person ved TILMELDING og BETALING i postkassen Slotsgade 56, Tranekær. SENEST FREDAG DEN 22. APRIL 2022

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til privat arrangement.

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til privat arrangement

Food pairing: Vin

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Grundprincippet for food pairing eller 'smagsmatch' er, at jo flere fælles smagskomponenter der er i forskellige føde- og drikkevarer, jo bedre vil de sandsynligvis smage sammen. Når det kommer til mad- og vin, er det god viden, hvilken vin der forstærker hvilken smag af maden, og omvendt. Vi starter med nogle grundprincipper til at parreContinue reading "Food pairing: Vin"

Arbejdsdag m. sandwich (21.05.2022)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Vi skal have styr på ukrudt, grene skal beskæres, endeligt går vi dybt med rengøring, tager tæpper ud samt vaske gulvet. Beboerhusets vinduer trænger også til en gang Lindolie maling, det er 4-5 år siden sidst, hvorfor det denne gang bliver med pigment i malingen. Vi holder frokost sammen med sandwich, evt. kage og kaffe!Continue reading "Arbejdsdag m. sandwich (21.05.2022)"