Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Arbejdsdag (10.09.2022)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Vi skal have styr på ukrudt, grene skal beskæres, endeligt går vi dybt med Beboerhusets vinduer som trænger til en gang Lindolie maling. Vi holder frokost sammen med sandwich, evt. kage og kaffe! Medbring gerne redskaber mm. jf. nedenstående: Ukrudt og buske skal beskæres. Medbring gerne ukrudsjern og grensaks Sten ved sokkel, supplerer med sten.Continue reading "Arbejdsdag (10.09.2022)"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Grundejerforeningen Botofte's årlige generalforsamling.

Tranekær skovdistrikt

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Leif Lauridsen, Skovfoged ved HedeDanmark A/S har beskæftiget sig med skovdrift i 42 år. Leif er ansat som skovfoged ved HedeDanmark A/S som i maj 2021 indgik en samarbejdsaftale med Tranekær Gods A/S. Kom og hør Leif Lauridsen introduktion til sig selv som Skovfoged og til Tranekær skovdistrikt. Leif samarbejdsaftaler også med Charlottenlund og NedergaardContinue reading "Tranekær skovdistrikt"

Brexitland og Kastanjer

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Yderst relevant emne og en uformel snak fra Philip Astley, hvor vi samtidig serverer et glas vin og om naturen 'leverer' ristede kastanjer: Philip stiller spørgsmålet:  "Hvor skal Storbritannien hen under ny ledelse? Vil Kongeriget forblive forenet? Udfordringer og ændringer forude, og nogle historier fra fortiden." Philip er bestyrelsesmedlem her i Beboerforeningen, tidligere britisk ambassadørContinue reading "Brexitland og Kastanjer"

HØSTFEST (29.10.2022)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Årets Høstfest i Beboerforeningen. Vi vil gerne forkæle jer lidt! Derfor er det bestyrelsen, der laver maden til høstfesten, vi kan se det lidt som et kokkehold til oktober fællesspisning. Vi flytter også tidspunktet til aften, i stedet for frokost (fest klinger bedre med aften). Vi sørger for alt, undtagen vin, øl og vand tilContinue reading "HØSTFEST (29.10.2022)"

FOREDRAG De 5 sanser – De 3 virkeligheder –  De 2 udtrykskilder!

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Bjarne Sloth Thorup kommer og fortæller om: De 5 sanser - De 3 virkeligheder -  De 2 udtrykskilder! Det er et causeri, der er vokser ud af hans 40årige arbejde med at uddanne skuespillere og sit arbejde som teaterinstruktør. Det handler om vores Indtryk - vores Oplevelser og udtryksmuligheder! Bjarne snakker om vores sanser og deContinue reading "FOREDRAG De 5 sanser – De 3 virkeligheder –  De 2 udtrykskilder!"

FÆLLESSPISNING November (29.11.2022)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Søren og Jannie, Nanna (alle Botofte) har sat et hold som kokke til november spisning. Vi glæder os! Der er tale om en treretters menu, der vil føles som en varm omfavnelse på tærsklen til den allermørkeste tid.   --------------------------------------- MENU   Forret Tarteletter med Karl Johana la creme Hovedret Marokkansk simregryde medlam – serveres medContinue reading "FÆLLESSPISNING November (29.11.2022)"

JULEHYGGE med klaver, fortælling og læsning

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kom til hyggelig julehygge i beboerhuset! Inden juletravlheden bliver alt for glødende, mødes vi i begyndelsen af december og spreder lidt varm og beroligende jullehygge. Ud over Gløgg og Æbleskiver, vil Inga Bay trylle den rigtige julestemning frem ved klaveret, og vi synger sikkert med på et par af de smukkeste julesalmer/sange. Kasper Nefer fortæller omContinue reading "JULEHYGGE med klaver, fortælling og læsning"