Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

FÆLLESSPISNING Marts (31.03.2023)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kom til fællesspisning i beboerhuset på månedens sidste aften! Det er kokkeholdet med Bibi, Sivert, Ellen og Axel som svinger knivene og baldre med fadene- det kommer ikke til at gå stille af sig. Vi kender ikke menuen endnu, men bare rolig, der er helt styr på hvad der kommes i gryderne! MENU Chili conContinue reading "FÆLLESSPISNING Marts (31.03.2023)"

Bo Nissen´s erindringer

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Han fortæller om 20 år i lokal politik og om livet og arbejdet på herregårde og godser i 1900 tallet.

FÆLLESSPISNING April (Food pairing)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

MERE INFO NÅR VI KOMMER TÆTTERE PÅ DAGEN. ---------------- Food pairing eller 'smagsmatch' genoptages i én anden version, nu er det som en del af sæsonens sidste Fællesspisning.  Der vil være smagninger af råvarer, parret med drikkevarer samt opfordring til bred dialog om vores 'helt sikkert' forskellige oplevelser. Det er Søren Valentin Christensen, Tranekær, derContinue reading "FÆLLESSPISNING April (Food pairing)"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til privat konfirmation

SANKT HANS aften (23.06.2023)

Klubhuset Tranekær Sportsplads, Tranekær

Traditionen tro fejrer vi midsommeren i Tranekær, i år har vi igen vores eget bål sted foran klubhuset på sportspladsen. VI MØDES kl. 18:00 . Spiser sammen på 'terrassen' Båltale 20:45 Bålet tændes kl. 21:00   Medbring  din egen mad, drikke samt service. Du kan også bestille en lækker picnickurv med fra Generalen. Klubhuset tilbyder koldeContinue reading "SANKT HANS aften (23.06.2023)"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til Botofte Grundejerforening.