Persondata

Persondatapolitik for Tranekær Sogns Beboerforening. Har du forespørgsel til persondata politik, opbevaring mm, venligst skriv mail til: kontakt@tranekaerbeboerforening.dk

Tranekær Sogns Beboerforening er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, som medlem. Bestyrelsens siddende Formand samt Kasser er dataansvarlige. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Tranekær Sogns Beboerforenings behandling af dine personoplysninger. Tranekær Sogns Beboerforening behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Tranekær Sogns Beboerforening til brug på vores hjemmeside deles med One.com , der er databehandler.

Tranekær Sogn Beboerforening har strategi og er ansvarlige for håndtering og opbevaring af personoplysninger

 

Hvornår indsamler og anvender Tranekær Sogns Beboerforening dine personoplysninger?
Tranekær Sogns Beboerforening indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Tranekær Sogns Beboerforening, eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du tilmelder dig som medlem af Tranekær Sogns Beboerforening indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig for, at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler Tranekær Sogns Beboerforening udelukkende ‘nødvendige’ oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltaget i et arrangement eller oprettet en aftale relateret til Tranekær Sogns Beboerforening.

Hvornår VIDEREGIVER Tranekær Sogns Beboerforening dine personoplysninger?

Tranekær Sogns Beboerforening kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet, hvis det er påkrævet ifølge gældende lovgivning eller en domstolsafgørelse. Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem hvor det er nødvendigt for, at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om. For eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Tranekær Sogns Beboerforening.

Hvordan BESKYTTER Tranekær Sogns Beboerforening dine personoplysninger?

Tranekær Sogns Beboerforening har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.Tranekær Sogns Beboerforenings sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Tranekær Sogns Beboerforening kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgåTranekær Sogns Beboerforeningns sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar

Hvilke RETTIGHEDER har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Tranekær Sogns Beboerforening behandler om dig, kan du rette henvendelse til kontakt@tranekaerbeboerforening.dk. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Tranekær Sogns Beboerforening behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Tranekær Sogns Beboerforening om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Tranekær Sogns Beboerforening er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Tranekær Sogns Beboerforening påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om, at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

Hvor længe OPBEVARER Tranekær Sogns Beboerforening dine personoplysninger?

Hos Tranekær Sogns Beboerforening gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af dit medlemskab af Tranekær Sogns Beboerforening , eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

Hvad sker der, når Tranekær Sogns Beboerforening ÆNDRER denne persondatapolitik?

Tranekær Sogns Beboerforening opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Tranekær Sogns Beboerforening løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Tranekær Sogns Beboerforening dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Tranekær Sogns Beboerforening på kontakt@Tranekaerbeboerforening.dk

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig: Tranekær Sogns Beboerforening , Stengadevej 2a, 5953 Tranekær eller e-mail : kasserer@tranekaerbeboerforening.dk / kontakt@tranekaerbeboerforening.dk

Strategi om Personoplysninger er opdateret d. 5. marts 2019

Bestyrelsen, Tranekær Sogn Beboerforening