Frivillighed

Foreningen som organiseringsramme er næsten 170 år gammel, siden har samfundet ændrer sig og vi som mennesker/personer ligeledes ændret sig. Når mennesket ændrer sig, ændres vores måde at være frivillig på. Vi diskuterer jævnligt hvordan vi tiltrækker flere medlemmer til fællesskabet, hvilke rammer vi mødes i samt hvad er vores kerneværdier, ligeledes er medlemsinddragelse et stor emne og som vi i stigende grad ønsker …

Hos os er vi frivillige i en social forening, som er åben og gennemsigtig. Det gælder bestyrelsens arbejde, dennes beslutninger, foreningens økonomi samt vigtigst af alt; inddragelse af medlemmers egne ønsker til, at bidrage frivilligt.  Vi ønsker derfor frivillighed på medlemmets præmies, og tager derfor et hensyn til både bredden såsom de snævre interesser, dette ved at diskuterer og udvikle foreningens tilbud samt lokal ‘politisk’ engagementer.

Vi opfordre DIG til, at opsøge det engagement der netop interesserer dig, og hvor din frivillighed passer dig og bidrager bedst. Se øverst i menuen under ‘PROJEKTER’. 

Hvem er du som frivillig?