Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Nytår i Beboerhuset

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Beboerhuset stilles traditionen tro til rådighed for medlemmer der ønsker, at mødes til en hyggelig aften i fællesskabet. Det er jer selv der står for aftenen, egen medbragt mad og drikkevarer og selvsagt rengøring. Der vil blive tænkt op for varmen, så huset er klar til et brag af en fest ... Alle ønskes etContinue reading "Nytår i Beboerhuset"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til privat arrangement.

‘AFLYST’ FÆLLESSPISNING Januar (25.01.2023)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Bestyrelsen er vi kommet frem til en vurdering om der ikke er tilstrækkelig fremmøde tilfællesspisning, hvorfor vi aflyser denne spisning. Ses til næste Fællesspisning d. 23. februar kl. 18:30. --------------------------------------------------- Vi mødes til kalenderårets første Fællesspisning i Beboerhuset, det bliver indtil videre den klart bedste!. Vi vil denne gang afprøve, eller rettere genindfører, at hver person/parContinue reading "‘AFLYST’ FÆLLESSPISNING Januar (25.01.2023)"

UDLEJET

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Udlejet til privat arrangement.

FÆLLESSPISNING Februar (23.02.2023)

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Jørgen og Kathrin Müller er sammen med Lene C. Hofberg trukket i kokketøjet, de byder os på 'Økologisk Vegetar Menu'.  Jørgen har yderligere nørdet lidt og medbringer økologisk vin(e) som passer til maden. Du er selvfølgelig også velkommen til, at medbringe det som du foretrækker.  ---------------------------------------------------- MENU Caprese Bruschetta m. tomat og basilikum Penne allaContinue reading "FÆLLESSPISNING Februar (23.02.2023)"

Musik fra Generalens tid

Inga og Kasper Slotsgade 65, Tranekær, Langeland

Vi vil gerne byde Beboerforeningen indenfor dørene i den gamle lægebolig fra 1750 til en klaveraften med musik fra Generalens tid, på et hammerflygel kopieret efter et Stein-instrument fra ca. 1790. Nyere musik- og teaterforskning har i detaljer klarlagt, hvor aktivt et musikliv der var dengang i hele det (syd)fynske område, og hvad der er blevetContinue reading "Musik fra Generalens tid"

Generalforsamling

Beboerhuset Stengadevej 2a, Tranekær

Kære medlemmer, Årets ordinære generalforsamling i beboerhuset, Vi har sagt det før, det er vigtigt at netop du engagerer dig. Faktisk er det vigtigere end nogensinde før, vi har de seneste år arbejdet med ideer og muligheder i hele sognet, både oplevelser i naturen, byens rum og adgangsforhold - hænger det sammen? Ideforslag der stillerContinue reading "Generalforsamling"

‘AFLYST’ Nowhuset

Nowhuset Skolevej 10, Tranekær, Tullebølle

Arrangementet er aflyst pga. for få tilmeldinger.   Velkommen til en hyggelig aften i Nowhuset’s galleri og glasværksted. Glaskunstnerparret Preben Nielsen og Mette Wöldike viser glasværkstedet frem og fortæller lidt om deres arbejdet med glaskunsten – processen og udvikling af produkter. I Galleriet viser i øjeblikket Vinterudstillingen ”kunst krydser broer” - 9 kunstnere, fra Langeland,Continue reading "‘AFLYST’ Nowhuset"

Affaldsindsamling

P-pladsen v./ Tranekær kirke Slotsgade 25, Tranekær, Langeland

Deltag i Dansk Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling! Så er chancen for forskønne vejkanterne mm. ved Tranekær. Mød op søndag d. 26. marts kl. 10-12  på P-pladsen ved kirken, her får du en plastiksæk og din rute aftales. Du må selffølgelig selv vælge, hvor du vil samle ind og hvor længe. Blot skal du komme tilbage medContinue reading "Affaldsindsamling"