Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En aften med Camilla Hammerich

marts 7, kl. 19:00 - 22:00

 Et liv i dansk drama

Camilla Hammerich (f. 1963) har arbejdet det meste af sit professionelle liv i dansk tv- og filmbranche som producer.  Hun har produceret dramaserier som BORGEN, HERRENS VEJE og JULEFEBER blandt mange andre titler. Senest har hun stået bag spillefilmen METER I SEKUNDET, som blev den mest sete danske spillefilm i 2023.

Hun har været dramachef på TV 2, arbejdet som producent i DR og er nu ansat som producer på Nordisk Film. Hele arbejdslivet har handlet at producere gode historier og især serier.

I en samtale med sin mand Gaute Høgh vil Camilla fortælle os om, hvordan man finder den relevante historie, der kan interessere et stort publikum. Om at skabe en dramaserie – en proces der strækker sig over mange år – især med udgangspunkt i tv-serien BORGEN, der mod forventning blev en international dramasucces, der blev solgt til over 100 lande i hele verden og var med til at gøre dansk politik relevant langt ud over landets grænser

I de sidste 10 år har Camilla været deltidsbeboer i Tranekær, hvor hun planter og regerer i køkkenhaven og staudebedene. Hun kan ikke få nok af Langeland.

Detaljer

Dato:
marts 7
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Beboerhuset
Stengadevej 2a
Tranekær, 5953 Danmark

Arrangør

Beboerforeningen