1. Begivenheder

I dag

Musik fra Generalens tid

Inga og Kasper Slotsgade 65, Tranekær, Langeland

Vi vil gerne byde Beboerforeningen indenfor dørene i den gamle lægebolig fra 1750 til en klaveraften med musik fra Generalens tid, på et hammerflygel kopieret efter et Stein-instrument fra ca. 1790. Nyere musik- og teaterforskning har i detaljer klarlagt, hvor aktivt et musikliv der var dengang i hele det (syd)fynske område, og hvad der er blevetContinue reading "Musik fra Generalens tid"

SANKT HANS aften (23.06.2023)

Klubhuset Tranekær Sportsplads, Tranekær

Traditionen tro fejrer vi midsommeren i Tranekær, i år har vi igen vores eget bål sted foran klubhuset på sportspladsen. VI MØDES kl. 18:00 . Spiser sammen på 'terrassen' Båltale 20:45 Bålet tændes kl. 21:00   Medbring  din egen mad, drikke samt service. Du kan også bestille en lækker picnickurv med fra Generalen. Klubhuset tilbyder koldeContinue reading "SANKT HANS aften (23.06.2023)"