Warning: kc_action_the_post(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/c/2/c/tranekaerbeboerforening.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Musik fra Generalens tid

marts 3, kl. 19:30 - 22:00

Vi vil gerne byde Beboerforeningen indenfor dørene i den gamle lægebolig fra 1750 til en klaveraften med musik fra Generalens tid, på et hammerflygel kopieret efter et Stein-instrument fra ca. 1790. Nyere musik- og teaterforskning har i detaljer klarlagt, hvor aktivt et musikliv der var dengang i hele det (syd)fynske område, og hvad der er blevet spillet hvor og hvornår, ikke mindst i Tranekær.

Inga fortæller lidt om og spiller værker af den tids mest populære komponister (bl.a. Haydn, Pleyel, Mozart), og Kasper sætter musikken ind i dens historiske rammer og orienterer om oplysningstiden, tidsånden og de skelsættende begivenheder, der fandt sted dengang globalt og lokalt.

Der er begrænset plads (max. 40) i musikstuen hjemme hos Inga og Kasper, derfor er der behov for tilmelding. Samtidig sørger vi for et glas bobler og lidt snack i pausen, billet og bobler koster KR. 50 pr. person ved TILMELDING via MobilePay 3145 4603 (Søren V. Christensen).

SENEST TIRSDAG DEN 28. FEBRUAR 2023

Beboerforeningen vil stå for tilmelding samt servering af et glas vin i pausen. Bemærk: koncerten er hjemme hos Inga og Kasper, i egen musikstue Slotsgade 65.

Detaljer

Dato:
marts 3
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Bestyrelsen

Sted

Inga og Kasper
Slotsgade 65
Tranekær, Langeland 5953