Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Restaurerings projekter i Tranekær

21. november 2023, kl. 19:00 - 22:00

Restaureringsarkitekt Lisbeth Søkilde er Chefarkitekt i det Jebsen ejede firma Stenbjerg Ejendomme, som styrer restaureringsprojekter i Tranekær og andre steder. Hun sætter projekter her i relation til deres arbejde i resten af landet, og de restaureringsprincipper de følger. Christian Dam (Charlottenlund og Nedergaard Godser A/S og Tranekær Gods A/S) fokuserer på godsets bygninger, som er blevet restaureret for nylig.

Vi håber at denne aften vil føre til yderligere aktivitet mht. restaurering. Vi bor næsten alle her i ældre ejendomme, som af og til trænger til en kærlig hånd. Når det sker, kan det tit være en stor hjælp at få lidt rådgivning fra folk med erfaring. F.eks. kunne vi bede Lisbeth om at komme tilbage til foråret for at kigge på specifikke projekter som folk i Tranekær har planer om.

På længere sigt kunne man eventuelt samle de projekter, der havde brug for finansiel støtte og søge hjælp udefra. Selvom slottet er den største diamant, er vores huse en uundværlig del af Tranekærs krone. Hvem ved, en eller anden fond kunne blive interesseret!

Bemærk:

I forhold til vores fremtidige aktiviteter, vil vi gerne høre om nogle allerede på nuværende tidspunkt har planer eller ideer mht restaurering. Hvis det er tilfældet, skriv gerne til: philipandsusanneastley@gmail.com

Detaljer

Dato:
21. november 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Beboerhuset
Stengadevej 2a
Tranekær, 5953 Danmark

Arrangør

Beboerforeningen