Warning: kc_action_the_post(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/c/2/c/tranekaerbeboerforening.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Affaldsindsamling

marts 26, kl. 10:00 - 12:00

Deltag i Dansk Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling!

Så er chancen for forskønne vejkanterne mm. ved Tranekær. Mød op søndag d. 26. marts kl. 10-12  på P-pladsen ved kirken, her får du en plastiksæk og din rute aftales. Du må selffølgelig selv vælge, hvor du vil samle ind og hvor længe. Blot skal du komme tilbage med det indsamlede affald, så det kan vejes og bortskaffes.

Affaldsindsamlingen er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforenings afdeling på Langeland. Lad os få det væk, affaldet ved vej og strand! Det hverken pynter eller er til gavn for nogen. Ja, ved havet bliver alle plastikdimserne kværnet til mikroplast, der i den grad skader havmiljøet. Her fra beboerforeningen og DN Langeland skal der lyde en solid opfordring til at I så mange som muligt slutter op om indsamlingen. Sidste år samlede 23 frivillige rundt på øen 234 kg affald. En flot indsats. Desværre er de 23 en meget lille hær af Tordenskjolds soldater, der vil se enhver ny deltager som et moralsk skulderklap.

Lad os derfor støtte op og sammen give et nap med! Vi på Langeland og især Tranekær Sogn ønsker vi vores strande, skove og veje præsenterer sig bedst muligt, dermed byder vi vores gæster velkommen på den bedste måde.

Har du ikke mulighed for at deltage i dette tidsrum, men gerne vil bidrage alligevel, så kan du afhente sække hos Claus Dalskov, Slotsgade 19. mobil 20514347 eller 62591231.

Detaljer

Dato:
marts 26
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Claus Dalskov
Telefon:
20514347
E-mail:
clausdalskov@gmail.com

Sted

P-pladsen v./ Tranekær kirke
Slotsgade 25
Tranekær, Langeland 5953