Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

‘AFLYST’ Nowhuset

16. marts 2023, kl. 19:00 - 21:00

Arrangementet er aflyst pga. for få tilmeldinger.


 

Velkommen til en hyggelig aften i Nowhuset’s galleri og glasværksted. Glaskunstnerparret Preben Nielsen og Mette Wöldike viser glasværkstedet frem og fortæller lidt om deres arbejdet med glaskunsten – processen og udvikling af produkter.

I Galleriet viser i øjeblikket Vinterudstillingen ”kunst krydser broer” – 9 kunstnere, fra Langeland, Fyn og Jylland, udstiller maleri, keramik, skulptur og grafik.

Fra Strib kom Betty Nielsen, hvis stil er abstrakt/figurativt/ekspressionistisk, og fra Odder Mille Tarp, hvis malerier ofte kan vendes og fungere fra flere vinkler:  ”De fleste af dem har interessante detaljer, kan fortælle en historie. Der er meget at opleve”, lover hun.

Esben Eriksen, Rynkeby og Ole Vedby, Kerteminde, har tidligere udstillet i Nowhuset og er estimerede medlemmer af den langelandske/fynske kunstnergruppe Landmalerne.

Med på Vinterudstillingen er også fem af galleriets langelandske kendinge: Annette Valstrøm, Marianne Thoby, Linea Hansen (Momlis), Poul Erik Eliasen og Bo Valentin.

Kaffe, øl, vand og vin kan købes.

Detaljer

Dato:
16. marts 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nowhuset
Skolevej 10
Tranekær, Tullebølle 5953 Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Bestyrelsen